Blog

18. Apr 2018 Rady a tipy

Přilba na motocykl je nezbytnou a hlavně zákonem povinnou výbavou každého motorkáře. Vztahuje se jak na řidiče, tak na spolujezdce. Aby Vám přilba poskytla správnou ochranu, musí na hlavě perfektně sedět.
Přečíst
06. Mar 2018 Rady a tipy

Rukavice na motorku Cappa racing jsou kožené, funkční, elegantní a prodyšné (dle typu modelu). Tyto rukavice na motorku jsou vyrobené z kvalitní hověziny, jsou osazeny chránicími protektory na kloubech a článcích prstů. Rukavice Cappa racing budete s radostí oblékat.
Přečíst
06. Mar 2018 Rady a tipy

Ztmavené vnitřní hledí slouží jako ochrana před slunečním zářením. Je jednoduché a snadno použitelné. Pro použití stačí pouze stisknout tlačítko, které vysune nebo zasune hledí přesně tak, jak potřebujete.
Přečíst
19. Feb 2018 Rady a tipy

Neřešte vracení zakoupeného zboží z důvodu špatné velikosti! Využijte naši tabulku velikostí k získání správné velikosti oblečení, dopňku. Užijte si nákup oblečení bez zbytečných starostí.
Přečíst
17. Feb 2018 Rady a tipy

Textilní motocyklové bundy a kalhoty Cappa racing jsou vyrobeny z vysoko pevnostních textilních materiálů (100% polyester) se speciálně propracovanou technologií v oblastech švů, která zajišťuje dokonalou pevnost.
Přečíst
12