Obalový materiál – Planeta našim dětem

Využití recyklovaného obal. materiálu ve spolupráci se spolkem Planeta našim dětem.

V dnešní době internetových obchodů je potřeba velké množství obalového materiálu, aby zboží přišlo zákazníkovi čisté a nepoškozené po přepravě.

Každá sebemenší položka musí být řádně zabalena papírovým a plastovým obalem, který většinou pro zákazníka nemá další využití a skončí vyhozen v koši – což není velmi šetrné k přírodě. Jelikož roste i samotná cena těchto obalů, jedná se i o ekonomický problém, který se může promítnout do ceny poštového.


Vydali jsme se tedy cestou, která je šetrná k naší planetě a zároveň nám umožní stále držet ceny poštovného na nutném minimu. Využíváme obalů ze zpětného sběru zprostředkovaného spolkem Planeta našim dětem a místní mateřské školky Taušlova.

Aktivně se tedy do recyklace zapojí místní děti a rodiče, a my dáme těmto obalům ještě jednu šanci při zasílání objednávek skrze náš eshop a další prodejní platformy. I přesto, že se jedná o již použité krabice a výplň, vždy dbáme na zajištění ochrany zboží během přepravy.


Až k Vám dorazí zboží z našeho obchodu, nedivte se, že je na krabici potisk z drogerie či elektra – snažíme se býti šetrní k přírodě. Zapojte se i Vy do opětovného využití obalových materiálů ve svém okolí!