Motocyklové přilby

Ztmavené vnitřní hledí slouží jako ochrana před slunečním zářením. Je jednoduché a snadno použitelné. Pro použití stačí pouze stisknout tlačítko, které vysune nebo zasune hledí přesně tak, jak potřebujete.

Vnitřní hledí

vnitrni hledi

Ztmavené vnitřní hledí slouží jako ochrana před slunečním zářením. Je jednoduché a snadno použitelné.

Pro použití stačí pouze stisknout tlačítko, které vysune nebo zasune hledí přesně tak, jak potřebujete.

Mikrometrická spona

mikrometricka spona

Všechny naše přilby mají mikrometrickou sponu pro uzavření řemínků. Tento upínací systém je vyroben z pevného těla a systémem pro pohodlné nastavení potřebné délky řemínku.
Mikrometrickou sponu jsme vyvinuly tak, aby fungovala rychle, bezpečně a pohodlně.

Termoplastická skořepina

termoplasticka skorepina

Technologie výroby skořepiny termoplastických přileb je založena na vstřikování roztaveného plastu (elastomeru) do formy. Díky této technologii se při případném nárazu způsobeným pádem rozloží energie tohoto nárazu do daleko větší plochy (podobný efekt jako je např. dopad na trampolínu), navíc při případném následném tření o asfalt mohou vznikat vysoké teploty, kterým kompozitový materiál bez problémů odolává, na rozdíl od plastů používaných u termoplastových přileb. Kromě toho přilba zachovává svou původní strukturu po mnoho let.

Vnitřní proudění vzduchu

vnitrni proud vzduchu

Vzduchový systém umožňuje konstantní recyklaci vzduchu uvnitř přilby. V blízkosti otvorů je několik štěrbin z důvodu vedení skrze vnitřní vycpávku, což umožňuje hladký průchod vzduchu.

Systém proudění vzduchu

system proudeni vzduchu

Čerstvý vzduch proudí předními větracími otvory a prochází vnitřním pláštěm až dorazí k jezdci. Cirkulace vzduchu je tvořena tím, že využívá pohybu, který generuje podtlak a tlačí teplý vnitřní vzduch směrem k zadní straně přilby odkud odchází ven skrze zadní ventilační otvory. Kvůli tomu má jezdec v přilbě neustále čerstvý vzduch.

Dvouplášťový systém

doubleshell

Realizací modelů se systémem „Double Shell“ umožňuje nabídnout velmi dobrý komfort nošení u všech velikostí přileb. Systém „Double Shell“ byl vyvinut k účelům zabránění nadměrnému přetížení přilby.