Sprej na opravu pneu NEVER STOP Lampa

Sprej pro nouzovou opravu pneumatik. Vhodný pro pneumatiky motocyklů, skútrů, elektrokoloběžek i čtyřkolek. 200ml.
-9%
8,67 € 7,90 € 6,53 € bez DPH
In Stock
Dispatch within 24h
Always the best prices
Delivery to home
and supply points
Money back guarantee
Item code: 90050

Sprej na opravu pneu NEVER STOP (200ml), je ideální a snadné řešení, když uvíznete s propíchnutou pneumatikou v nepříznivých podmínkách a není dostatek času pro výměnu kola za rezervní. Vhodné pro automobily, motocykly atd.

Použití: odstraňte z pneumatiky předmět, který způsobil defekt. Dejte pneumatiku tak, aby se ventil nacházel v horní části. Dobře nádobu protřepte. Našroubujte konec montážní trubky na ventil. Držte nádobu ve svislé poloze a silně stlačte tlačítko. Až dosáhnete požadovaného tlaku v pneumatice, odšroubujte montážní trubičku a hned zašroubujte ventil.

Varování: Extrémně hořlavý aerosol. Skladujte mimo dosah dětí. Udržujte mimo horko, jiskry, otevřený oheň a horké povrchy. Nekuřte v blízkosti nebo při používání spreje. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů vzplanutí. Nádoba je pod tlakem: neprorážejte nádobu, ani po jejím vyprázdnění. Při zasažení, či pokud se necítíte dobře, vyhledejte lékařskou pomoc. Chraňte před přímým sluncem. Nevystavujte teplotám vyšším 50°C/ 122°F.

Parameters

Code 90050
EAN 8000692900505

Do you have a question about an item or purchase?

Do not hesitate to contact us, we will answer you immediately.

Odeslání se nezdařilo. Zkontrolujte, zda zadáváte všechny povinné údaje.

Děkujeme za dotaz. Budeme Vás v co nejbližší době kontaktovat.