Sprej na opravu pneu NEVER STOP Lampa

Sprej pro nouzovou opravu pneumatik. Vhodný pro pneumatiky motocyklů, skútrů, elektrokoloběžek i čtyřkolek. 200ml.
-9%
8,86 € 8,10 € 6,69 € bez DPH
Skladom
Expedícia do 24h
Vždy najlepšie ceny
Doručenie domov
aj na odberné miesta
Garancia vrátenia peňazí
Kód položky: 90050

Sprej na opravu pneu NEVER STOP (200ml), je ideální a snadné řešení, když uvíznete s propíchnutou pneumatikou v nepříznivých podmínkách a není dostatek času pro výměnu kola za rezervní. Vhodné pro automobily, motocykly atd.

Použití: odstraňte z pneumatiky předmět, který způsobil defekt. Dejte pneumatiku tak, aby se ventil nacházel v horní části. Dobře nádobu protřepte. Našroubujte konec montážní trubky na ventil. Držte nádobu ve svislé poloze a silně stlačte tlačítko. Až dosáhnete požadovaného tlaku v pneumatice, odšroubujte montážní trubičku a hned zašroubujte ventil.

Varování: Extrémně hořlavý aerosol. Skladujte mimo dosah dětí. Udržujte mimo horko, jiskry, otevřený oheň a horké povrchy. Nekuřte v blízkosti nebo při používání spreje. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů vzplanutí. Nádoba je pod tlakem: neprorážejte nádobu, ani po jejím vyprázdnění. Při zasažení, či pokud se necítíte dobře, vyhledejte lékařskou pomoc. Chraňte před přímým sluncem. Nevystavujte teplotám vyšším 50°C/ 122°F.

Parametre

Kód 90050
EAN 8000692900505

Máte otázku k tovaru alebo nákupu?

Neváhajte nás kontaktovať, obratom Vám odpovieme.

Odoslanie zlyhalo. Skontrolujte, či zadávate všetky povinné údaje.

Ďakujeme za otázku. Budeme Vás v čo najbližšom čase kontaktovať.