Pravidla facebookové soutěže

Výherci budou vybráni z uživatelů, kteří na soutěžní otázku odpovědí správně a během stanoveného soutěžního limitu, který bude zveřejněn s každou položenou soutěžní otázkou.

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE

1. ORGANIZÁTOR A POŘADATEL SOUTĚŽE

Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost CAPPA 2, s.r.o., se sídlem: Podni­katelská 565, 190 11 Praha 9 – Běchovice, IČ: 60111470 (­dále jen pořadatel).

 

2. DOBA KONÁNÍ SOUTĚŽE

Přesný termín zahájení a ukončení soutěže je vždy uveden u konkrétní akce na Facebooku. 

Soutěž probíhá na sociální síti Facebook – Cappa Auto nebo Cappa Racing. Tato pravidla upravují podmínky soutěže pro soutěžící s bydlištěm na území České a Slovenské republiky.

3. ÚČAST V SOUTĚŽI

Soutěže se může zúčastnit jakákoli fyzická osoba starší 18 let s trvalým bydlištěm na území České nebo Slovenské republiky, která splní stanovená pravidla soutěže (dále jen „soutěžící“ či „účastník“ soutěže).

  • Ze soutěže jsou vyloučeny osoby v pracovním nebo obdobném vztahu k organizátorovi, pořadateli či k dalším osobám pověřeným zajištěním této soutěže a osoby, které jsou ke kterékoliv z takových osob ve vztahu osob blízkých.
  • Každý soutěžící může soutěžit pouze 1×.
  • Profil soutěžícího musí být založen minimálně týden před zahájením soutěže. Ze soutěže jsou vyloučeny fejkové profily založené za účelem soutěžení na FB.
  • Soutěžící musí splňovat veškerá pravidla použití sítě Facebook uvedená na www.facebook.com/…idelines.php.

Účast v soutěži není zpoplatněna ani podmíněna nákupem produktu pořadatele soutěže.

4. MECHANIKA SOUTĚŽE/HODNOTÍCÍ KRITÉRIUM

Soutěž probíhá náhodným slosováním účastníků, kteří splnili kritéria uvedená v dané soutěži.

Tyto kritéria se vyhodnotí po slosování účastníků na konci soutěže.

Účastníkem soutěže se může stát každý, kdo akceptuje pravidla soutěže, splní podmínky a kritéria (viz výše). Účastí v soutěži uživatel (dále jen „soutěžící“) potvrzuje, že souhlasí s tím, aby pořadatel a organizátor užil informace, které má soutěžící uvedené ve svém facebookovém profilu, především pak jméno a příjmení.

5. VÝHERCI

Výherci budou náhodně slosováni z uživatelů, kteří splnili podmínky učásti v soutěži a hodnotící kritéria (viz výše). Počet výherců je vždy určen v dané soutěži.

Výherci budou náhodné vybráni pomocí programu.

6. VÝHRY

Předmět výhry je vždy uveden v dané soutěži. 

7. OZNÁMENÍ VÝHERCŮ

Výherci budou po ukončení soutěže zveřejněni v komentářích pod soutěžním příspěvkem a to organizátorem soutěže v den ukončení soutěže.

8. PODMÍNKY ZÍSKÁNÍ VÝHER

Výherci obdrží soukromou zprávu od stránky Cappa Auto nebo Cappa Racing. Na výhry nevzniká právní nárok a není možné je směnit za hotovost ani místo nich požadovat jiné plnění. Výhry nejsou soudně vymahatelné.

9. OSOBNÍ ÚDAJE

Soutěžící souhlasí se zpracováním údajů v rozsahu jméno, příjmení, e-mailová a korespondenční adresa pořadatelem a s jejich případným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely, tj. nabízení produktů a služeb, informování o marketingových akcích, jakož i pro zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu neurčitou, tj. do odvolání souhlasu.

10. OSTATNÍ USTANOVENÍ A PODMÍNKY

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoliv změnit pravidla anebo podmínky soutěže včetně změny doby jejího trvání, či soutěž kdykoliv ukončit bez náhrady, a to s účinností ode dne uveřejnění na Facebook stránce CAPPA 2. Bude-li mít pořadatel či organizátor oprávněné podezření na podvodné, nepoctivé nebo nekalé jednání soutěžícího či jiné osoby, která soutěžícímu napomohla či mohla napomoci k výhře, nebo pokud k takovému jednání dojde, bude soutěžící ze soutěže vyloučen; to platí stejně i v případě jiného jednání soutěžícího či jiné osoby, která soutěžícímu napomohla či mohla napomoci k výhře, jež je jinak v rozporu se soutěžními pravidly či podmínkami nebo se zásadami poctivé soutěže a fair play. V případě, že bude zjištěno, že jeden uživatel soutěžil z více různých facebookových profilů, bude on a všechny jeho odpovědi bez možnosti odvolání vyloučen ze soutěže. Orga­nizátor/po­řadatel soutěže neručí za jakékoliv technické problémy v souvislosti s účastí v akci (především funkčnost sociální sítě Facebook). Or­ganizátor/po­řadatel neodpovídá za žádné škody způsobené přípravou či prováděním jakýchkoli soutěžních úkonů, účastí v soutěži ani výhrami v soutěži nebo v souvislosti s nimi. Organi­zátor soutěže je oprávněn s konečnou platností a s předchozím souhlasem pořadatele vyloučit soutěžícího, a to v případě, že bude mít podezření, že soutěžící dosáhl výsledku v soutěži podvodným jednáním nebo jednáním, které je v rozporu s dobrými mravy, způsobilým ovlivnit výsledky této soutěže. Toto rozhodnutí organizátora je konečné, bez možnosti odvolání. Účastí v soutěži vyjadřuje soutěžící svůj souhlas s pravidly soutěže a zavazuje se je plně dodržovat. Účastí v soutěži projevuje každý soutěžící svůj souhlas s tím, že organizátor a pořadatel je oprávněn bezplatně uveřejňovat jména a příjmení nebo obrazové, zvukové, obrazově zvukové záznamy týkajících se výherců nebo jejich projevů osobní povahy (video, fotografie, písmo, hlas apod.), ve sdělovacích prostředcích, na Internetu nebo v propagačních materiálech organizátora a pořadatele soutěže. Účast v soutěži nelze vymáhat soudní cestou. V ostatním se soutěž a vztahy mezi soutěžícím a pořadatelem anebo organizátorem řídí právním řádem České republiky.

V Praze dne 14. 2. 2023

Tato akce není žádnou cestou sponzorovaná, potvrzená nebo spravovaná ani asociovaná s Facebookem. Účastí v soutěži berete na vědomí, že poskytujete informace společnosti CAPPA 2, s. r. o., a nikoliv Facebooku. Tyto informace budou použity pouze pro oznámení výhry, zaslání novinek a exkluzivních nabídek od společnosti CAPPA s.r.o. Tyto informace nebudou poskytnuty žádné třetí straně.