Sada GO PRO na opravu bezdušových pneumatik Lampa

Sada GO PRO na opravu bezdušových pneumatik, šídlo, jehlové šídlo, gumové pásky (5 ks), 6 g tmelové gumy, nožík, regulátor tlaku, flexibilní adaptér, adaptér pro jízdní kola, bombička pro nahuštění pneumatik (3 ks).
769 Kč 636 Kč bez DPH
Expedice do 24h
Vždy nejlepší ceny
Doručení domů
i na odběrná místa
Garance vrácení peněz
Kód položky: 90237

Sada na opravu pneumatik GO PRO. Velmi kvalitní set na opravu defektu bezdušových pneumatik, který by neměl chybět žádnému řidiči. Je to ideální sada na opravu pneu do každého vozidla, motocyklu nebo jízdního kola. Sada obsahuje vše, co je potřeba pro rychlé nouzové opravení pneumatiky a její nafouknutí na místě pomocí kartuší.

Sada obsahuje: šídlo, jehlové šídlo, gumové pásky (5 ks), 6 g tmelové gumy, nožík, regulátor tlaku, flexibilní adaptér, adaptér pro jízdní kola, bombička pro nahuštění pneu (3 ks).

Použití: Pomocí šídla vyčistěte otvor a odstraňte všechny stopy po vraženém objektu. Protáhněte gumový pásek okem jehlového šídla a naneste tenkou vrstvu tmelové gumy na pásek a na šídlo. Vložte gumový pásek pomocí šídla do otvoru. Vytáhněte šídlo z otvoru. Během tohoto procesu se musí gumový pásek vyvléknout z oka šídla a zůstat v otvoru. Pomocí nožíku zkraťte délku gumového pásku o cca 3 cm. Nafoukněte pneumatiku pomocí bombičky, regulačního ventilu a flexibilního adaptéru. Pro nafouknutí jízdních kol používejte dodávaný adaptér.

Parametry

Kód 90237
EAN 8000692902370

Máte dotaz ke zboží nebo nákupu?

Neváhejte nás kontaktovat, obratem Vám odpovíme.

Odeslání se nezdařilo. Zkontrolujte, zda zadáváte všechny povinné údaje.

Děkujeme za dotaz. Budeme Vás v co nejbližší době kontaktovat.